Flaster za zaštititi vjetrobranskog stakla za sve vrste malih pukotina na vjetrobranu, tako da prljavština i vlaga ne mogu da prodire u pukotinu i tako uštedeti vrijeme i novac na popravku oštecenog stakla.

Za sve vrste tvrtki koje rade s automobilima kao što su popravak automobila, popravak autostakla , trgovine automobila, osiguravajuća društva, auto klubovi itd itd. Tvrtke daju klijentima flaster besplatno, i kada klijent dobije pukotinu na vjetrobranu, zna koga će zvat za popravak, jer je vaš logotip, adresa i broj telefona na kartici.

Zatražite ponudu na email info@autokorektor.com ili nazovite 098514450.

Za kartice su nam potrebni vaš logotip, adresa i broj telefona. Ne tiskamo manje od 500 komada jer su troškovi pokretanja tiskanja visoki. Šaljemo u sve bivše Exyu republike i sve zemlje unutar EU

Cijene:

10000 komada- 2 kn/flaster
5000 komada – 3 kn/flaster
2500 komada – 4 kn/flaster
1000 komada – 5 kn/flaster
500 komada – 6 kn/flaster

Zašto flasteri za vjetrobransko staklo djeluju tako dobro da vam dovode više kupaca?

Naše flasteri za vjetrobransko staklo su najprodavaniji proizvod u Europi, što svake godine dovodi tisuće kupaca našim klijentima. Tako su mnoge tvrtke koje su kupile flastere kod nas izjavile da su njihovi kupci imali flaster pri ruci kad im zatreba. Često ga bacaju u spremnik nakon što ga prime, a kada se ukaže potreba, misle “Pa da! Imam flaster za vjetrobransko staklo! ”Kartica ima na sebi ime, broj i adresu web stranice firme za popravak, tako da je lako zapamtiti kome se obratiti za popravljanja.

Odličan način za generiranje više poslovanja i zarade uz vrlo minimalan trošak.

Izvrstan proizvod za marketing i promociju vaše tvrtke

• Jeftini marketing
• Steknite nove klijente
• Pošalji kao reklamu kupcima na vrata
• Dajte klijentima kao visit kartice
• Postavite kartice na servisi,pranje i prodaja automobila