Zašto biste koristili Auto Korektor ?

Nažalost, svi automobili prije ili kasnije dobivaju zapreke i ogrebotine , neki više ili manje od drugih, ovisno o tome gdje vozite autom. Auto Korektor koji je otprilike iste veličine bočice kao i lak za nokte, može se upotrijebiti za nadopunjavanje ogrebotina, čime se boja vraća u dobro zaštićeno stanje.

Dodatno je važno popraviti ogrebotine kako bi se spriječila buduća hrđa, što može rezultirati skupim popravcima. S Auto Korektor možete povećati vrijednost automobila, spriječiti hrđu i skupi popravci , sve po niskoj cijeni!

Preporučujemo svim vlasnicima automobila da kod kuće imate Auto Korektor za pripremu jer su ogrebotine neizbježne uporabom automobila.

Bez obzira koji automobil imate, imat ćete ogrebotine.

Auto Korektor je prilagođen ogrebotinama na vašem automobilu. Dovoljno je za najmanje 500 komada ogrebotinama.

Proizvodimo boju prema vašem kodu boja s najboljom boju na tržištu za popravak ogrebotina na jednostavan i jeftin način.

Boja je napravljena s ručno miješanim originalnim dvokomponentnim auto lakom i bez jeftine kistom koji se prodaje u vašoj redovitoj trgovini gdje jedna boja odgovara svim markama.

Proizvod je jednostavan za upotrebu, pogledajte naš vodič koji pokazuje kako slijediti opisani opis.

Ostale prednosti su u tome što proizvod sprječava hrđu i povećava vrijednost automobila i izdržava kemikalije i odmašćivanje.

Njemačka kvaliteta poznata po preciznost za one koji žele najbolje i prilagođene, bez obzira na vrstu laka i marke automobila.