Upute za kako koristiti boje i lak

Prije uporabe protresite sve bočice.

1,Započnite čišćenjem ogrebotine ili brijanja od masti i prljavštine.

Ako je ogrebotina toliko duboka da se oštećenja sve dublje spuštaju na ploču ili plastiku, po mogućnosti se prethodno obrađuju s prajmerom ili premazom (ako je plastično, koristite prvu plastičnu primer, a zatim temeljni premaz). Ako postoji hrđa (ako postoji list ispod boje) onda to naravno mora biti uklonjeno najprije.

2,Nanesite boju na oštećeno područje 

Ostavite da se osuši oko 15 minuta na 15 stupnjeva. Zatim nanesite lak koji će se osušiti  nakon 1 sat i čvrsto osušen nakon 6 sati na 15 stupnjeva.

Prilikom nanošenja, odaberite boju koji najbolje odgovara ogrebotini. U slučaju manjih oštećenja, preporučujemo da koristiti mikro četkice.

Također možete koristiti čačkalice za popunjavanje male ogrebotine. Odaberite čačkalice od drva / bambusa, a ne plastike, koje djeluju kao male četkice jer su ekološki prihvatljive!

Preporučena temperatura pri nanošenju boje,laka,prajmera je između 10-25 stupnjeva u sjeni, a ne na suncu.

Važno! Obratite se samo na područje koje je oštećeno, nemojte dopustiti da boja i lak curiju iznad postojeće ogrebotine!

3,Nemojte koristiti pamučne štapiće

Pamučne štapiće za uho često se zalipi za boju prilikom nanošenja boje ili bistrog sloja.

4,Čišćenje

Četkice u bocama ne trebaju se očistiti kada se pohranjuju u boji i laku i nemojte brisati ako su kapice pravilno pričvršćene, Micro četkice moraju se očistiti za ponovnu upotrebu.

Proizvodi trebaju biti suhi, hladni i zaštićeni od sunčeve svjetlosti i, naravno, nedostupni djeci. Rok trajanja je oko 2 godine.